Tervetuloa Humppilan seurakunnan sivuille!

Kirkkovuodessa elämme Helluntain jälkeistä aikaa. Sunnuntaipäiviä lasketaan Helluntaista alkaen, ja samme kulkea Pyhän Hengen johdattamina.

Jumalanpalvelukset järjestetään taas normaalisti kirkossa.

Tulossa:

su 24.10.2021
messu kirkossa klo 13 (huom aika!)
Messun toimittaa Jyrki Koivisto

Asiointi kirkkoherranvirastossa (huhtikuun 2021 alusta lähtien) puhelimitse

ke 10-12 ja to 13-15.

Paikan päällä asiointiin voi varata ajan edellä mainittuina soittoaikoina tai sähköpostitse.

Suljettu  maanantai, tiistai ja perjantai.

Saamme Jumalan lupausten mukaisesti jättäytyä Hänen armonsa varaan. Voimme rukoilla itsemme ja toinen toistemme puolesta. Mikäli toivot, että esirukouksesi tulee osaksi yhteistä esirukousta sunnuntain jumalanpalveluksessa, voit jättää aiheen tästä linkistä. Pyyntö käsitellään sähköisen esirukouslaatikon kautta anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Alla olevasta linkistä pääset seurakunnan youtube-kanavalle, josta löydät jumalanpalvelusten lisäksi muuta videomateriaalia.

TÄSTÄ klikkaamalla seurakunnan Youtube-kanavalle.