Tervetuloa Humppilan seurakunnan sivuille!

Kirkkovuodessa elämme kirkkovuoden alkua. Elämme loppiaisen jälkeistä aikaa ja odotamme pääsiäispaanton alkamista. kirkkovuodessa Jeesus aloittaa julkisen toimintansa.

Jumalanpalvelukset järjestetään normaalisti kirkossa.

Tulossa:

Su 30.1. klo 13 Messu ”Jeesus auttaa hädässä” Salmiovirta, Ollikainen

AVI:n uusimpien ohjeiden mukaan joulunajan ja uuden vuoden kirkolliset tilaisuudet voidaan pitää kirkossa. Humppilan kirkkoon saa tulla kerralla 120 ihmistä. Samoin kirkolliset toimitukset (hautajaiset, kaste, vihkiminen) voidaan pitää kirkossa ilman henkilörajoituksia.

Kirkossa pidetään turvavälit, samoin käytössä on vahva maskisuositus ja hyvä käsihygienia. Sen sijaan seurakuntatalolla on voimassa 10 hengen kokoontumisrajoitus.

Rajoitukset ovat voimassa 24.2.2022 asti.

Kohdasta Koronaviruksen aiheuttamat toimet löytyy vuoden loppuun päivitetty ohje seurakunnan tilojen käytöstä.

Asiointi kirkkoherranvirastossa (huhtikuun 2021 alusta lähtien) puhelimitse

ke 10-12 ja to 13-15.

Paikan päällä asiointiin voi varata ajan edellä mainittuina soittoaikoina tai sähköpostitse.

Suljettu  maanantai, tiistai ja perjantai.

Saamme Jumalan lupausten mukaisesti jättäytyä Hänen armonsa varaan. Voimme rukoilla itsemme ja toinen toistemme puolesta. Mikäli toivot, että esirukouksesi tulee osaksi yhteistä esirukousta sunnuntain jumalanpalveluksessa, voit jättää aiheen tästä linkistä. Pyyntö käsitellään sähköisen esirukouslaatikon kautta anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Alla olevasta linkistä pääset seurakunnan youtube-kanavalle, josta löydät jumalanpalvelusten lisäksi muuta videomateriaalia.

TÄSTÄ klikkaamalla seurakunnan Youtube-kanavalle.