Tervetuloa Humppilan seurakunnan sivuille!

Kirkkovuodessa elämme pääsiäisen jälkeistä aikaa. Siirrymme kohti helluntaita. Helluntain jälkeen alkavat Pyhän Hengen johdattamat pyhät, koska seurakunta on siirtynyt Pyhän Hengen siunaamaan aikaan.

su 13.6. Sanajumalanpalvelus "Kutsu Jumalan valtakuntaan".

Kaikki lähetykset seurakunnan youtube-kanavalla

Tällä hetkellä ryhmätoimintaa ei järjestetä ja jumalanpalveluksiin voit osallistua seurakunnan youtube-kanavan kautta. Linkin löydät alempaa videon alta. Koronan aiheuttamista toimenpiteistä voit lukea lisää alempaa, "Koronatoimet"- otsikon alta.

Asiointi kirkkoherranvirastossa (huhtikuun 2021 alusta lähtien) puhelimitse

ke 10-12 ja to 13-15.

Paikan päällä asiointiin voi varata ajan edellä mainittuina soittoaikoina tai sähköpostitse.

Suljettu  maanantai, tiistai ja perjantai.

Tietoa kirkollisista ilmoituksista(kastetut, vihityt, kuolleet) löydät "Kirkolliset"- otsikon alta.

Saamme Jumalan lupausten mukaisesti jättäytyä Hänen armonsa varaan. Voimme rukoilla itsemme ja toinen toistemme puolesta. Mikäli toivot, että esirukouksesi tulee osaksi yhteistä esirukousta sunnuntain jumalanpalveluksessa, voit jättää aiheen tästä linkistä. Pyyntö käsitellään sähköisen esirukouslaatikon kautta anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Alla olevasta linkistä pääset seurakunnan youtube-kanavalle, josta löydät jumalanpalvelusten lisäksi muuta videomateriaalia.

TÄSTÄ klikkaamalla seurakunnan Youtube-kanavalle.