Naisten päivä - Naiset ilon lähteellä

la 9.3. klo 12.00 – 17.00
Naistenpäivä - naiset ilon lähteellä

Naistenpäivä la 9.3 klo 12-17 seurakuntatalolla

Naistenpäivä - Naiset ilon lähteellä la 9.3 klo 12-17 seurakuntatalolla.

Tervetuloa kaikenikäiset naiset ILON LÄHTEELLE Humppilan srk:n seurakuntatalolle! Hetki omaa aikaa, yhteyttä, rohkaisua ja hemmottelua: kasvopuhdistus, kasvohoito ja käsihoito yrtti-ja luonnonkosmetiikan tuotteilla. Tuotearpajaiset.

Päivä alkaa klo 12 runsaalla brunssilla, luento aiheesta KOHTI ILOA ratkaisukeskeinen terapeutti Marjaana Yli-Krekola. Kuulemme myös Debora-työstä, joka tukee hädänalaisia naisia maailmalla.

Mahdollisuus myös tukea yhteisvastuuta, joka auttaa tänä vuonna yksinäisiä ja vailla koulutusta olevia nuoria Suomessa ja maailmalla.

Brunssin hinta 15 €, maksu käteisellä.

Tarjoilun vuoksi ilmoittautuminen, myös ruoka-aineallergiat, viimeistään ti 27.2 diakoni Elise Hartonen elise.hartonen@evl.fi, p. 050 3310  977/jätä viesti.