Tiedote 30.8.2023

Seurakunnat neuvottelevat liitoksesta Lounais-Hämeessä

Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän seurakunnat ovat neuvotelleet yhdistymisestä. Niiden on tarkoitus perustaa ohjausryhmä liitosneuvotteluja varten. Jokainen seurakunnan kirkkoneuvosto nimeää kolme johtavaa luottamushenkilöä, henkilöstön edustajan ja johtavat viranhaltijat ohjausryhmään. Mukana ohjausryhmässä ovat erityisasiantuntija Mika Piittala sekä lääninrovasti Esa Löytömäki kokoonkutsujana.

Ohjausryhmän tehtävä on valmistella yhteinen liitosaloite, jonka jokainen seurakunta voi halutessaan hyväksyä. Mahdollinen hyväksytty aloite etenee hiippakunnan tuomiokapituliin lausunnon kautta kirkkohallitukseen päätettäväksi.

Ohjausryhmä kokoontuu ainakin neljä kertaa valmistelua varten. Työskentely aloitetaan marraskuussa kirkkoneuvostojen kokousten jälkeen. Tavoitteena on varmistaa seurakunnallinen toiminta sekä vahvistaa työtä ja työntekijöiden jaksamista.

Seurakuntalaisille järjestetään joka seurakunnassa tiedotustilaisuus vielä syksyllä. Myös työntekijöitä on mukana keskusteluissa. Myöhemmin on lisää tiedotus- ja keskustelutilaisuuksia. Seurakuntien nettisivuilla on myös tietoa neuvottelujen etenemisestä.

Edetessään liitos voisi toteutua aikaisintaan vuoden 2025 alusta.

Lisätiedot: lääninrovasti Esa Löytömäki

Uutislistaukseen

Lapsikuoro aloittaa toimintansa

TERVETULOA MUKAAN LAPSIKUOROON!

Seurakunnan lapsikuoro aloittaa toimintansa syksyllä! Ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 23.8. klo 14.30 seurakuntatalolla.

Lapsikuoro

Tervetuloa mukaan lapsikuoroon!

Lapsikuoroon ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset lapset! Kuorossa lauletaan, leikitään, opitaan tervettä äänenkäyttöä ja tutustutaan uusiin kavereihin. Ilmoittaudu kanttori Aino-Marialle, aino-maria.ollikainen@evl.fi tai 0503239007.

6.8.2023 12.34