Tiedote 30.8.2023

Seurakunnat neuvottelevat liitoksesta Lounais-Hämeessä

Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän seurakunnat ovat neuvotelleet yhdistymisestä. Niiden on tarkoitus perustaa ohjausryhmä liitosneuvotteluja varten. Jokainen seurakunnan kirkkoneuvosto nimeää kolme johtavaa luottamushenkilöä, henkilöstön edustajan ja johtavat viranhaltijat ohjausryhmään. Mukana ohjausryhmässä ovat erityisasiantuntija Mika Piittala sekä lääninrovasti Esa Löytömäki kokoonkutsujana.

Ohjausryhmän tehtävä on valmistella yhteinen liitosaloite, jonka jokainen seurakunta voi halutessaan hyväksyä. Mahdollinen hyväksytty aloite etenee hiippakunnan tuomiokapituliin lausunnon kautta kirkkohallitukseen päätettäväksi.

Ohjausryhmä kokoontuu ainakin neljä kertaa valmistelua varten. Työskentely aloitetaan marraskuussa kirkkoneuvostojen kokousten jälkeen. Tavoitteena on varmistaa seurakunnallinen toiminta sekä vahvistaa työtä ja työntekijöiden jaksamista.

Seurakuntalaisille järjestetään joka seurakunnassa tiedotustilaisuus vielä syksyllä. Myös työntekijöitä on mukana keskusteluissa. Myöhemmin on lisää tiedotus- ja keskustelutilaisuuksia. Seurakuntien nettisivuilla on myös tietoa neuvottelujen etenemisestä.

Edetessään liitos voisi toteutua aikaisintaan vuoden 2025 alusta.

Lisätiedot: lääninrovasti Esa Löytömäki

Uutislistaukseen

Seurakunnan asunto myynnissä

Seurakunnan asunto myynnissä Mäntymäentiellä

 

Humppilan seurakunta myy tarjousten perusteella peruskuntoisen kolmion Asunto-Oy Os-Pa:sta, (Osakenumerot 31712 – 36635). Asunto sijaitsee osoitteessa Mäntymäentie 1 as 9, 31640 Humppila. Asunnossa on 74 m2 ja 3h, k, kph/wc, vh ja parveke.

Asunto on käytännössä alkuperäiskunnossaan. Remontin tarvetta on, mutta taloyhtiö osallistuu osittain märkätilojen uusimiskuluihin.

Hoitokulut: Asunnon vastike 277,22 €/kk, rahoitusvastike 49,24 €/kk (putkiremontti), saunamaksu 10 €/kk

Taloyhtiössä on tehty seuraavat korjaukset: elementtisaumaus 2002, parvekeikkunat ja -ovet uusittu 2003 käyttövesiputkiremontti 2010, uusi huopakatto 2019. Tällä hetkellä ei ole tiedossa isompia remonttitarpeita.

Kiinteistöhuollosta vastaa Holja Kiinteistötalkkarit Oy, p. 0400 485414.

Isännöinti: Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Forssa, p.  010 228 7000.

Toivomme yhteydenottoja kiinnostuneilta ja toimitamme mieluusti lisätietoa kohteesta. Ostajan on ennen tarjouksen tekemistä tutustuttava kohteeseen ja siihen liittyvään materiaaliin. Esittelyt järjestetään erikseen sovitusti. Tarjoukset pyydämme toimittamaan sähköpostitse humppila.srk@evl.fi 30.10.2023 mennessä. Humppilan seurakunta pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Asunnon esittely ja lisätiedot: Seurakuntamestari Jukka Virtanen 050 377 6907

 

6.9.2023 11.12