Yhteystiedot

Kirkkoherranvirasto sijaitsee kirkon vieressä olevalla seurakuntatalolla osoitteessa Kirkkopellontie 1, 31640 Humppila

Kirkkoherranvirastossa hoidetaan kirkollisiin toimituksiin tai sielunhoidollisiin keskusteluihin liittyviä varauksia, sekä hautojenhoitoasioita. Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä, ks. yhteystiedot alta.

HUMPPILAN KIRKKOHERRANVIRASTO

Asiointi kirkkoherranvirastossa (huhtikuun 2021 alusta lähtien) puhelimitse

ke 10-12 ja to 13-15.

Paikan päällä asiointiin voi varata ajan edellä mainittuina soittoaikoina tai sähköpostitse.

Suljettu  maanantai, tiistai ja perjantai.

Puh. 03 -4377 700

Sähköposti: humppila.srk@evl.fi

TAMPEREEN ALUEKESKUSREKISTERI

Virkatodistukset ja sukuselvitykset perunkirjoitusta varten tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä, puh. 03  2190 700 arkisin klo 9–15. Tilauksen voi tehdä myös sähköisesti:

yksityishenkilöiden tilaukset:

tilaavirkatodistus.fi

yritysten ja yhteisöjen tilaukset:

Sukuselvitykset perunkirjoitusta varten saa nyt yhdellä tilauksella

Monissa tapauksissa on mahdollista tilata valtakunnallinen sukuselvitys, joka kattaa vainajan tiedot 15 ikävuodesta alkaen. Vainajan koko muuttohistoria näkyy yhdellä todistuksella. Humppilan seurakunta kuuluu Tampereen aluekeskusrekisteriin, jossa laaditaan tällainen valtakunnallinen sukuselvitys Suomen kaikkien ev.-lut. seurakuntien osalta silloin, kun vainaja on ollut kuollessaan Humppilan seurakunnan tai muun Tampereen aluekeskusrekisteriin kuuluvan seurakunnan jäsen. Samoin näin toimitaan niissä tapauksissa, joissa vainaja on ennen siirtymistään muuhun rekisteriin viimeksi kuulunut jäsenenä seurakuntaan, joka on mukana Tampereen aluekeskusrekisterissä.

Muissa tapauksissa sukuselvitys on aikaisemmin käytössä ollutta tapaa noudattaen pyydettävä erikseen jokaisen seurakunnan osalta, joihin vainaja on eläessään kuulunut 15 ikävuodesta alkaen.

Sukuselvitys ja muu virkatodistus suositellaan tilaamaan valtakunnallisen tilauspalvelun kautta osoitteessa tilaavirkatodistus.fi (tai bestallambetsbevis.fi).

Palvelu on yksityishenkilöille. Tunnistautumiseen tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Palvelua voivat käyttää täysi-ikäiset, joilla on kotikunta Suomessa, ja sitä voi käyttää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Avioliiton esteiden tutkintaan liittyvät kysymykset puh. 03 2190 222 arkisin kello 9–15. Muut Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedot löydät täältä  https://tampereenseurakunnat.fi/aluekeskusrekisteri)

Humppilan seurakunnan laskutusosoite:

Kirkon Palvelukeskus/